GTH – GinTonicHavtorn

Der er meget lækker gin at vælge imellem, når man skal finde sin favorit til fredagens GT, der er efterhånden også en del tonic at vælge i mellem. Og når man spørger nogle af drinks-nørderne, så er tonic’en næsten lige så vigtigt, som gin’en. Det gælder også om at finde dem, der supplerer hinanden godt og vi vores verden, hvor vi lige tilfører lidt solskin, så er kvaliteten og smagen af havtornsaften også vigtig…

Drinks med havtorn

Her har vi lavet en simpel og lækker variation af en GT. Det skal siges at vi er ret glade for en klassisk GT, men denne variation, som blev anbefalet til os af Sune Urth fra Copenhagen Destillery er overraskende god:

1 del sød havtornsaft fra HØSTET

2 dele gin

3 dele tonic

Rigtig god fornøjelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *